15 comentarii la „Buzaş 1991 – De-a lungu satului – partea a II-a (VIDEO)”

 1. Cei mai avizaţi, să zic aşa…, încercaţi vă rog să explicaţi aici în rubrica de comentarii cine sunt oamenii din filmuleţe, pentru cei mai tineri sau cei plecaţi de foarte multă vreme din sat care s-ar putea să nu-i cunoască pe toţi! Vă mulţumesc, vizionare plăcută şi amintiri cu bucurie!

  Răspunde
 2. In primul rand multe multe MULTUMIRI Domnului Mircea pentru filmuletele.Cat de mic eram stiam ca este un domn din “podinoc” pe nume Mircea,care filmeaza.Filmarile sunt extraordinare de frumoase,iar linia melodica nu am cuvinte foarte frumoasa.In filmari recunosc urmatoarele persoane pe mama cu cosu cu iarba ,pe buna Valerie pe strabunica Lucretia,pe bunicu(tichilici),pe mine si pe fratele meu Mihai nepotii lui Valeria si Iosif,il mai recunosc pe vecinu finu Ioan porecla(Macioc),Aline sa fie fara suparare si pe fina.Din capatul satului trebuie sa ii aducem in discutie pe Domnul Iulian(carligu).Un all personaj foarte important a fost Domnul Iosca porecla cred(batoza) care a lucrat la C.F.R foarte comic,cu dansul puteai sa povestesti despre fotbal,pescuit asa il tin eu minte.

  Sa ne auzim cu bine.

  Răspunde
  • Sorinnel, mai uşor cu mulţumirile! Ideea este să completăm satul cu amintiri şi poveşti din Buzaş! Despre asta îmi doresc să povestim cel mai mult! Orice poză sau filmare pe care o aveti, puteti sa le trimiteti in masura în care doriţi să fie postate! Va pup!

   Răspunde
 3. Vreau sa fac o precizare si sunt foarte bucuros ca ai acesta filmare MIRCEA in care apar si eu ALIN MURESAN “MATU” pentru prima data in aceste filmulete .Vreau sa va spun ca la min7si 30sec. apar in filmulet urmatoarele personaje de la stanga spre dreapta ecranului tanti LENUTA PETRE cu sora mea ALINA MURESAN ” MATUCA” in brate ,nanasa LUCRETIE D-ZEU SA O ODIHNEASCA urmeaza domnul MIHAI PETRE , NANASA VALERIA BORA dupa care este SORIN PETRE langa el si ultimul apar eu ALIN MURESAN aveam 8 ANI.

  MULTUMIM FRUMOS MIRCEA.

  Răspunde
 4. Mircea, imi faci o nespusa bucurie cu aceste filmulete pe care le distibui eu iubesc Buzasul mai mult ca orice, acolo este toata copilaria si tineretea mea. Iti multumesc inca o data pentru cee ce faci. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa ne mai poti bucura cu aceste minunate materiale.

  Răspunde
  • Ma bucur sa va pot aduce de aminte anii vacantelor la tara, in Buzas! Chiar daca nu ne-am vazut de zeci de ani, putem retrai macar la trecut farmecul acelor ani!
   Sa fim sanatosi sa ne putem bucura! Astept si de la voi povesti, filmulete, fotografii, tot ce poate fi o amintire…
   Sanatate multa vă doresc!

   Răspunde
 5. Salutare , binenteles ca este popa MITICA si femeile care veneau de la sapa lelea RODICA SUSA cu fata ei JENA SUSA si cumatra LENA SIGOVAN ( a lu impegatu) mai apare si copilul care este baiatu lui popa MITICA.

  Răspunde
 6. Vreau sa fac o rectificare are drepate Mircea doamna de langa JENAsi mama ei lelea RODICA SUSA este doamna preoteasa a lui popa MITICA am confundat-o eu cu cumatra LENA.

  Răspunde
 7. Draga Mircea am ramas surprinsa cand am vazut filmarea in care bunici mei,SIGOVAN VASILE,SIGOVAN MARIA,MURESAN TRAIAN,MURESAN EVA,am foarte multe poze cu ei dar na-m nici o filmare,am vazut filmarea de cel putin 10 ori, e superba .Astept cu drag urmatoarele filmari.Toate cele bune

  Răspunde

Lasă un comentariu